Meny Stäng

Tips för dig som vill köpa en så billig steghylla som möjligt

En nackdel med steghyllor idag är att de är så otroligt populära, vilket gjort att många återförsäljare som säljer dem tar ut ganska rejäla priser (minst sagt!) för dem. Detta stör en del, som inte tycker att det är värt att lägga hur mycket pengar som helst på en steghylla, som ju egentligen har en ganska enkel konstruktion. Så vad kan man egentligen göra för att komma över en steghylla lite billigare? Här kommer några tips:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av steghyllor

Bygg en steghylla själv
Detta är ett jättebra tips för alla som är händiga av sig och gillar att pyssla. Eftersom steghyllor som sagt är ganska enkla till sin konstruktion, behöver man nämligen verkligen inte en ingenjörsexamen för att kunna bygga en på egen hand. Istället är det ofta väldigt enkelt, och det blir självklart mycket billigare än att köpa en färdig steghylla.

Försök hitta en begagnad steghylla
Det finns nämligen då och då begagnade steghyllor att få tag på, t.ex. på loppisar, via annonsmarknader där folk säljer saker de inte längre behöver, och så vidare. Så varför inte ge detta ett försök?
Glöm inte heller att om du hittar en begagnad steghylla som inte är i helt perfekt skick, så kan man med ganska enkla åtgärder fixa till den. Detta kan vara värt att göra också.

Besök lågpriskedjor
Vissa lågprisbutiker, som t.ex. IKEA och Jysk, kan nämligen ha vissa steghyllor i sitt sortiment. Dessa är då betydligt mer prisvärda än de vanliga möbelbutikernas. Så även om du tror att dessa kedjor inte har det du söker, kan det vara värt att ta en titt i dem ändå, bara utifall att.

Leta på nätet
Även många nätbutiker säljer nämligen steghyllor av olika slag, och nätbutikerna brukar vara riktigt bra på att hålla sina kostnader nere, dels för att konkurrensen dem emellan är otroligt hård, och dels för att deras omkostnader för driften av nätbutiken i allmänhet är lägre. Så glöm inte heller att leta runt lite på nätet efter steghyllor, ofta kan man nämligen göra otroliga fynd, både utseendemässigt och prismässigt, där!